09 June 2010

i miss u bodoh!!!!!!!!




" i miss u bodoh!!!"

"i love u bodoh!!!"

ni la die antara dialog yg aku ske dlm cite Radit dan Jani...
sgt sempoi kan....
hahahaha....
bodoh!!!!!


korang penah x tgk cite Radit dan Jani ni...
sape yg penah tgk tu ending die sedih kan...
last sem aku dah de citer nie, tp asyik luper je nak tgk...huhu
my senior from indonesia ckp dye tgk citer ni sampai menangis...(T_T)
huhuhu...
tu yg aku tgk..sedey ke x...
best jugak citer nie...last2 dye mmg sedey ar...





cite ni dah lame dah..tahun 2008..
sesuai ntuk jiwa anak muda..
nak taw sinopsis dye korang google ar sendirik ye..
huhuhu...




6 comments:

  1. x tgk lg....malas nk tgk huuuuuu

    ReplyDelete
  2. sharinginfoz: tp bgs ar diorang kawen mude..

    ReplyDelete
  3. best ke muvee ni?
    kalau nak download kat mane ek?
    sharing is caring. (:

    ReplyDelete
  4. kat tmpt biase download muvee..
    im not sure la kat ne..coz my fwen yg bg citer nie..
    huhuhu..
    btw, citer nye agak best..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...