19 April 2011

semester baru...


now aku dah masok semester 4...
alhamdulillah segalanya berjalan lancar...
kejap je rase..taw2 dah semester 4..
semester ni aku amik 2 subject sajork..

1) Discrete Mathematic <----i like math
2) Computer Graphics...

harap2 dua subject ni bley bantu aku ntok naekkan lagi pointer ke tahap yg lebey baek..
cewahhh..ayat xleh blah..

jadual sem ni pon x sepadat sem lepas..yelah 2 subject je kan semester ni..
nak tgk timetable aku..
meh2..


-sila klik ntok tumbesaran yg lebey cepat-

see..ari kamis aku xde kelas..
hehe leh g tgk muviee...
ari jumaat petang tu plak my lecture nak tukar ke ari laen..
haha..syiok...
jgn menjeles ye tgk jadual aku yg banyak rongak ni..
hahahahaha!!!!!

maseh dlm mood cuti2 + bermalas-malasan lagi...
mood semangat ke kelas blom muncul..
mungkin blom nmpk abg ensem + macho lagi kot kat kelas...
wakakaka..gediks sial..



No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...