08 April 2011

xtaw tajok...huhu



hello my lovely readers...
i'm back..
huhuhu..

mak aih, lame giler x update blog...
sorry ye incik blog....
tyme xde mood nak update banyak la idea nk wat entri..
ni tyme de mood idea yilek..
hehe..

xtaw nak update pe..
ni aku tepek video ntuk tontonan korang..
umum ye..xde 18++..huhuhu..
ni task human personality..
ingt x aku de ckp kat entri before this yang lect aku suh blakon tuh..
ha..tp ni bukan group aku..my group punyer video de masalah technical..
so,xpat ditayangkan..
ni aku tunjuk yg the best la..gelak guling2 kot tyme lect tunjuk video ni kat kelas..
eh, tipu jer..xde la gelak guling2..
malas nak cakap banyak..
LAYANZZ...




ni plak ntuk video clip yang budak2 amik subject french wat..
aku x amik..aku amik mandarin..
cam besh je aku tgk dye wat..
korang LAYAN la jugak ye..huhuhu..




aku update blog ni sambil tggu nak tgk result..
server down plak kat student portal tu..
harap2 result aku sem ni ok la hendakye..

lagi 2 weeks nak start blaja balik..
cam kejap je kan..dah nak sem 4..
next sem aku short sem..so, amik dua subject jer..

k,la...nnty aku update lagi..
korang layan la entri baru aku nih..
(^_,^)

No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...