21 November 2010

makan2 dan jalan2


owner blog before nak kuar jln2...(^_~)

huh..semalam 1 ari x dok umah..
pagi kuar ngan family g shopping2...
petang nye niena, nara, ejat & topek roger2 aku ajak jalan2 kat bukit melawati..
aku angkut adek eja & adik mas skali jln2..
kat ne tuh bukit melawati??? ala yg kat kuala selangor tuh..dalam 20 minit dari umah aku..
mmbe2 nak tgk matahari terbenam..kononn...huhuhu..
tunggu masing2 siap sampai sane dah gelap..huhuhu..
alamatnye shoot photo Syok Sendiri la masing2...

dah ponat bergambar bagai diorang ajak g makan...
tyme kat umah lagi diorang dah call aku ajak g makan mee udang banjir..
kat tmpt aku nih mee udang banjir yg sedap kat tanjung karang nuh..
siap masok JJCM lagi..tp nak g sane cam jauh plak aku rase..
padahal 30minit je dari umah aku..

tp dah alang2 g bukit melawati, so aku bawak diorang makan mee udang
yg kat kuala selangor punye...sbb aku pernah terbace kat satu blog ni
pasal mee udang kat k.selangor..blog sape ntah..dye kate bley tahan sedap..
aku pon terjah la kat ctu..mm, ramai kot..dari jauh dah nmpk ramai org..
de yg park tepi jalan lagi.. sampai2 masing2 order mee udang banjir..and then bile mee udang dye sampai aku tgk cairrrr kuah dye..and try rase..uhhh, kurang sedap..
better makan kat tanjung karang.. mmbe aku siap wat muke kate x sedap..haha..lawaks
biase2 je rase nye.. tp cam over lak banner dye tulis, " RASE SEKALI PASTI NAK LAGI"..

ni mee udang ..pic nmpk cam xchantek..lighting lebey..

pas dah kenyang aku lak ajak g funfair..
sape xtaw ape itu funfair??? menipu ar kalo xtaw kan..huhuhu
mahal kot 1 token rm2..

ni yang cam buaian kat genting tuh..
bile ko naik dye akan pusing laju2 sampai ko rase nk tercampak..

mule2 niat nak jalan2 jer kat ctu..
pastu tgk org naek yg cam tukul @ hammer tu cam best jer..kitorang pakat nak naek..
berani mati ko..dah la dye pusing laju2..pastu ko akan terbalik2 kat atas tuh..
ade tyme keatas dye benti jap pastu dye hayun ko turun laju2..mau x gugur jantung..
kirenye kaki ko kat atas and then kepala ko ke bawah..tergantung cmtuh..
aku dah cam hape ntah..seb baek x tanggal selendang aku..
cam siot jer..

vibrate lak pic..tyme snap pict ni aku baru pas naek mende alah ni..
bile turun jalan cam org mabuk..hahaha..giler!!!!!!
ketaq lutut..dye hayun dalam 4kali cmtuh..
aku jerit sampai dah x kuar suara..last2 sekali cam redha je ar..penat jerit dah..

dah cam hape ntah, terus blah balik umah..
sampai umah pkul 11pm
odw balik tuh aku bawak agak laju
kat jalan kampung lak tuh..muke je ayu..tp bawak cam rempit..agaga..

tayang muke yang bajet bawak laju..incik polis sile wat2 tutup mate eh..
hahaha..

note:
--- sowie muke aku je dlm entri ni..pict yg laen kat lam camera plus nset laen..
ni pic dari nset aku sendirik..burok kan..

--- congrate kat mmbe2 unisel aku yg konvo arini...topek, ejat, mean, bapak,
skizo, bugit, ain, syed, singh..
aku xmai tadi..mule2 mmg nak pegi tgk..tp mood tbe2 xde..sorry guys..

:)

5 comments:

  1. waaaa, pegi jalan2 je koje nye kak ni... :P

    ReplyDelete
  2. mee udang tuuuuuuuuuuuuuu..slurpppp

    ReplyDelete
  3. syatoza: jln2 abehkan dwit...hahaha

    redza: yummy............

    ReplyDelete
  4. UII...GMBR AKU SPARUH MUKE JER YE..SADIS TOL....


    aiezah

    ReplyDelete
  5. aieza: adoi..mmg nmpk kepala ko separuh je la..i x crop pon kan..huhuhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...