03 January 2012

adik matluthfi




mat luthfi..sape mat luthfi??? ang x kenai ke..
gi google kalo xkenai..adik aku yg skola rendah pon taw sape dye..haha
aku suke layan video mat luthfi ni..suke dgr care dye cakap..
kadang2 video dye wat sengal jugak...sengal2 macam dye la kot..

tu pasal mat luthfi..ni adik mat luthfi plak..
aku baru taw dye adik mat luthfi..patot la cara diorang ckp and suara depa sama...
kalo dgr je video ni x tgk muke sure ingt mat luthfi..sbb suara same..




tp abg dye lg femes dari adk dye kot..hihihihi..


ape2 aku layan dua2 vlogging diorang..
=)


jom klik2 cni..tgk ape ade..SINI

9 comments:

  1. wahhhh, thanks kak! :D ihik3, tapi suka lagi mathlutfi kak :)

    ReplyDelete
  2. zai: hihihi..same la suke lagi matluthfi..
    adik dye baru nak jinak2 kot..
    pasni turn ali plak..hihihi..

    ReplyDelete
  3. menarik, tapi jalan cerita meleret... maybe kena bagi sharp lagi, takde la bosan tunggu bila punch line.. huhu macam pro je haku bagi opinion

    ReplyDelete
  4. Lady Milo: hahaha..boleh disharpkan lagi tuh..


    auzaei: best nye...untung la..;)

    ReplyDelete
  5. terima kaseh folo sy..tekan nuff sini

    ReplyDelete
  6. Wuyoooo....memang berbakat dua beradik ni...

    ReplyDelete
  7. kizZ: taw xpe..if diorang gabung dua gempaq jugak..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...