08 January 2012

tambah koleksi novel yg ke ......





ade dua novel yg baru beli tp x sempat bace lagi...
aiyooooooo...banyak esaiment nak kene submit..s0, nak bace novel tu pon x sempat..
beli je dulu tp x bace2..hahaha..buat koleksi..
malam ni nk mula bace la novel tuh..

dua novel yg aku beli...

-Akhirnya Aku Kahwin- by Herna Diana

ramai yg kate seronok..s0 sy beli ini novel..
nak taw sinopsis dye sila la ke blog Herna Diana ye..
eden malas nak menaip & malas nk kopipes sinopsis..sekian..


-My Love is Playgirl- by Siti Nur Dhuha

tajok mcm novel english plak kan..haha
dye punye cover nice..i loike..
nak taw sinopsis dye tnye la incik g00gle  ye..
hehehe..
jom bace novel nih...



note: aku beli buku Ustaz Azhar Idrus..
nice jugak taw buku nih..banyak manfaat yg korang bleh dapat..;)



Persoalan yang dikumpulkan dalam buku ini adalah hasil kompilasi yang dikumpulkan daripada orang awam kepada Ustaz Azhar Idrus. Jawapan yang jelas dan padat dipaparkan supaya pembaca jelas mengenai persoalan-persoalan yang sering bermain di minda mereka...


jom bace..membace jambatan ILMU..peace..;)







11 comments:

  1. Buku yg plg bgs adalah buku ustaz azhar sbb ramai org hri ini kurang thu ttg selok belok agama. Dgn adanya buku ini dpt memberi ilmu yg bermanfaat kpd masyarakat.

    ReplyDelete
  2. azekzk: betol tuh..ape yg kite konfius terjawab dlm buku nih..dah beli buku ni?

    ReplyDelete
  3. best!!!balik nie haruss bace sumee buku...loike




    #alangmalasnaklogin#

    ReplyDelete
  4. sama lerr...beli jer buku...tapi tak sempat gak nak baca..

    mana taknye asik melayan blog jek...huhu

    ReplyDelete
  5. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  6. semua yg kat atas tu best..dah habes pos kat rumah saya ye?hahaha~

    ReplyDelete
  7. erm.. saya kurang minat novel-novel, tapi suka menulis.. ;-)

    ReplyDelete
  8. Lady Milo: boleh la tulis2 cerpen ke..

    ReplyDelete
  9. farhana: best ye..ni nak kne bace ni

    ReplyDelete
  10. ungu violet: same la..melayan blog jugak..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...