18 January 2012

salah tweet..



dua ari lepas on9 twitter..
s0 tgk la sape yg tweet aku..
sekali terkezut mak nyah..
rodie kristal tweet aku..
wish birthday plak tuh..pelik aku..
birthday aku lame lagi kot..bulan 6..
sah2 mmg dye tersalah tweet..hahaha..
then aku bio je la,x reply..kang malu plak dye..


br0, birthday gua 28/06 la..
nnty lu wish lagi sekali okeh..
hahaha..



24 comments:

  1. Hee. Waahh. RodieKristal tweettweet asha~~ Hikhik. nseb x tegur dye, kalau tak msti malu dye.. hikhik :DD

    ReplyDelete
  2. dia saja je tu nak wish kt cik asha.

    ReplyDelete
  3. cikFiza: taw xpe..ingt nak tegur dah..tp karang malu plak dye..huhuhu

    ReplyDelete
  4. azekzk:agaknye la..tp awal sgt2 la plak kan..

    ReplyDelete
  5. happy beshday echa.. ahaha

    ReplyDelete
  6. hehe..maybe kawan dia sama nama dgn asha kot..atau dia memang saje nak wish.. :)

    ReplyDelete
  7. kak lily: hahaha..agaknye la same name kot..:)

    ReplyDelete
  8. hahaha nokk! Kalau mu tegur dia, konfom cite ko ni masuk beautifulnara. hahahahhh~

    ReplyDelete
  9. garner: ngokngek ko..femes plak ke nk kuar kat ctu..

    ReplyDelete
  10. #untunglah retis tweet dia.HAHA..wish bufday plak tu. ;p

    ReplyDelete
  11. thanks drakula comel..awal sgt2 wish nye

    ReplyDelete
  12. wah untungnye ade artis wish bufday. . haha :)

    ReplyDelete
  13. hehehe.... secret admire kot :P

    ReplyDelete
  14. nak wish jugak ler.....
    hepi birthday in advance !!!

    ReplyDelete
  15. syamira: hihi..best kan..

    cik tikah: agaknye la kot..dlm diam2 kan..(perasan plak)

    ReplyDelete
  16. dia nak kenal2 ngan awk le tu, tp saje wish befday sebab suh awk tegur dia, hhahaha

    ReplyDelete
  17. wah untung la...

    =Jom Join!=
    http://www.kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...