31 January 2012

semester 6 dah..




semester 6 dah..
lame jugak dh aku kat UNISEL ni rupe nye..
makin nk abes blaja makin susah plak kan..
aku de lagi 5 subject ntok abeskan degree nih..
for this semester, aku amik 6 subject..mcm perit plak...
angan2 nk dpt DL xtaw la menjadi ke x..

semester ni aku amik..

1) Automata & Computation <---subject ni sgt memeningkn kepale aku..
2)Analysis & Design of Algorithm..<---okey2 la subject ni..
3)Artificial Intelligence..<---yg ini terbaek susah..intelligence kate kan..
4)Telecommunication Technology..<--- boleh la..kene banyak bace...
5)Business Planning & Enterpreneurship <--- standard la business...b0ring...
6)Interactive Multimedia.. <--- subject yg paling best & aku suke nyah..buat2 animation nih..


buku yg paling mahal aku beli semester nih..rm99.
.ni pon the best price yg publisher leh bg..
naseb ade baucer 1Malaysia..hihihi..


banyak membace la subject semester nih..research journal..summarize journal..
xtaw la boleh dapat DL ke x...
teringin nk dapat DL...tp macam susah jer...
lagi 5 subject yg tinggal tu confirm2 killer subject..

kalau susah2 cmni kawen jer la..
hahaha..


note: congrates Ayu & Ella..mereka dapat DL..terer la depa nih..makan ape ye?













12 comments:

  1. go get DL...u can do it...
    amboih Lumix tu sponsor ke?
    sem akhir la ea?

    ReplyDelete
  2. Lumix tu saje nk nyebok..hihihi..

    lagi 2 sem la..course i de 8 semester..sbb de sem pendek sekali..

    ReplyDelete
  3. makan nasi banyak-banyak dikala stress melampau la cha.
    haha..

    ko pon boleh.insyallah..aku pon tggu 3 sem tau nk dpt nih.. :)

    btw, ni new add blog aku-

    http://zhidayu.wordpress.com. :)

    ReplyDelete
  4. awak pon blh dpt okey sayangs!
    usaha tawakal mesti boleh..
    good luck babe!
    yakin boleh :)

    ReplyDelete
  5. kat Unisel ke ... dekat je dng kampung kite ... takpe, susahnya rasa menimba ilmu jika tekun pasti ada keberkatan dan kejayaan dengan di iringi doa

    ReplyDelete
  6. ayu: hahaha..wah, blog baru ye..thanks dear..


    ella:insyaAllah..saye akan berusaha..

    ReplyDelete
  7. razif: dekat ke ngan kampung..kampung kamu di mana?

    ReplyDelete
  8. akak course apa? O.o

    waaa..multimedia <3 hahaha
    goodluck kak ;)

    ReplyDelete
  9. ouh yeke, patut la.. ok2... xpe la slamat blajar la kot.. :D

    ReplyDelete
  10. zai: degree computer science dik..
    jom2 amik CS..zai kan minat animation2 ni..

    ReplyDelete
  11. wow! cam susa jek sume subject tuh..btw, best of luck k ^^

    ReplyDelete
  12. cik oren: boleh tahan la..thanks..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...