21 February 2012

Teen Wolf...

Teen Wolf..atau dlm melayu Serigala Remaja..
aritu tgk iklan kat tv9 ade citer nih..
mcm best jer..nak tgk la..
jom duduk dpn tv ramai2 tgk Teen Wolf..
setiap ari selasa pukul 10.30 mlm..
start malam ni ye kawan2..





seronok sbb Tyler Posey blakon..hahaha..
siapakah Tyler Posey??? ala pelakon citer Teen Wolf la..
dye hensem tu yg excited nk tgk tu..semate2..
okeh..nk date ngan dye la every tuesday..pukul 10.30mlm..
jgn jeles ye..huhuhu

boleh cair tgk dye senyum....mak aih...........sweet nye senyuman..



***kat astro dh tayang lame dah citer ni..aku jer tak perasaan rupenye..coiiii...



7 comments:

  1. mcm muka troll jer aku tgk. ngahahahahh~

    ReplyDelete
  2. perempuan tengok cite tu bukan sebab jalan citernye besh ke tak. tapi. pelakon die.. ehehe.. kan?

    ReplyDelete
  3. ejam: tu salah satu sbb..pelakon yg ensem la melariskan cerita..huhuhu..tp i mmg suke tgk citer2 mcm nie..mcm vampire pon besh..

    ReplyDelete
  4. ni mesti pengaruh twilight la nie? ehehe... cite tu kan. ade banyak bukak2 baju.. :P

    ReplyDelete
  5. ejam: tu lg seronok..hahaha..ngek..

    part tu mesti la dah ditapis sblm disiarkan..

    ReplyDelete
  6. Best lah lepas tengok trailer citer teen wolf ni..terima kasih sebab kongsikan tentang cerita ni..:)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...