25 February 2012

tips bahagia via IT version..



kate budak IT..sampai tips bahagia pon haruslah ade dlm IT version..hahaha..
ni aku kopipes je  dr mmbe kat fb.. 

BACA DARI BAWAH KE ATAS…

15. da save...simpan dalam folder yang ade lock security iaitu..ikat lah hubungan anda dengan pertalian suami isteri...:)
14. Edit hubungan sampai cantik...jangan lupa save yang da edit tu..;p
13. Dah scan..g google..cari ketenangan..jawanpan..da jmpe kt google..edit hubungan anda...
12. pastikan virus yang masuk scan dulu iaitu berbincang..kemudian refresh lagi...lagi & lagi...
11. jika virus masuk...jangan terus swicth off hubungan anda..
10. jika ada virus pastikan anda memiliki anti virus iaitu toleransi..
9. jangan bagi banyak virus kat pasangan..nanti pasangan akan selalu hang...
8. Bluetooth percakapan yang sopan dengan pasangan agar dia boleh menerima....
7. Masuk file manager..simpan hati yang da d configure dalam folder..
6. configure hati kita dan hati pasangan...dengan mengenal hati budi masing2...
5. Paste dalam diri kita..:)Copy nasihat dari orang lain..
4. Refresh masalah yang berlaku dalam hubungan...
3. Setting hubungan cinta..:)
2 .Fahami dia..beri sedikit kebebasan untuknya...
1.Hargai pasangan anda...



**** tibe2 mood terjiwang plak sampai de tips bahagia..


5 comments:

  1. wahh.. nice tips, and even funny yet.. :)

    ReplyDelete
  2. rEd: hahaha..sesekali..lame tak jiwang2 ni..


    ejam: hahaha..kopipes je pon

    ReplyDelete
  3. bagusnya ayat kiasan cinta asha... teehee..

    ReplyDelete
  4. LM: saye amik dr fb je ni..tak reti la sbnr nye nak jiwang2..huhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...