29 February 2012

Tentang Rasa



first dengar lagu nih kat dlm drama Vanilla Coklat..
sape2 yg tgk citer Vanilla Coklat mesti biase dengar lagu nih..
and aku pon terus jatuh cinta kat Amir eh silap...
terus jatuh cinta kat lagu nih...kenape?????
sebab lagu ni aku rase sweet sangat..aku kan suke layan lagu2 cinta nih..
hahaha..puiii konon jiwang la kan..

ade s0rang mamat ni tanye aku best ke lagu Tentang Rasa...
best la der..sure mesti ko xpenah dgr kan..tu yg tanye best ke tak..huhuhu..

malas nk ckp banyak..jom layan lagu nih..

Tentang Rasa by Astrid


Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


tiap2 malam harus ku layan lagu ini..
and awal pagi pon still layan lagu ni..
tunggu dah bosan baru aku layan lagu lain..

*** terasa nak buat ringtone kat hp plak lagu nih..hehehe..same plak ngan my friend buat ringtone hp dia lagu nih..











1 comment:

  1. dah agak dah. mesti ramai akan suka...

    yup. lagu die memang besh.. :)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...