21 March 2012

6D theater kat shah alam

macam lame je tak update kan..
yela, aku kan bizi menyiapkan 6 project pastu kene present plak kan..
4 project kene presentation..lagi 2 project just submit jer..
yg kene present tu haruslah aku buat elok2 kan..kate nak tunjuk kat depan kelas kan..
dlm banyak2 project aku paling bizi buat project Interactive Multimedia..
mmg kene teliti buat Multimedia nih..
and carry mark untuk subject  tu dh kuar..s0, fuh lega tgk carry mark..lebih dr yg aku jangkakan..
kire penat lelah untuk buat project tu berbaloi..

cd interactive yg aku kene buat..xtaw plak yg kene buat cd sticker..s0, aku buat simple yg mungkin

ni hasil last minit buat..just drag picture jer..sbb x sempat nak edit..


gigih pegi print malam2 sbb esoknye nk kene hantar..kate last minit buat...

untuk siapkan project ini aku ngan mmbe aku kene pegi 3 tempt..
1)sunway lagoon scream park.2) planetarium negara.and tempat ke 3 korang tgk la kat bawah nnty.

PLANETARIUM NEGARA 

last aku dtg planetarium mase 12 tahun yg lalu..12 TAHUN yang lepas okey last aku pergi..
tyme tu aku darjah 6..ko congak la sendiri ye umor aku berape sekarang..huhuhu

ni tempat tidoq angkasawan negara masa beliau dekat bulan tu..berdiri plak kan..

bajet dapat peluk betol2 la tuh..




ni kat theater..yg tayangan besar and seluas pemandangan tu..
yg tgk theater tu kami jer..coii xde org..sedeyyyy

tak sempat rotate

PERPUSTAKAAN RAJA TUN UDA

2nd tempat yg kami pegi..library raja tun uda,sec.13 shah alam..
library ni best..besarrrrrrrr..
and yg paling best kat sini ade XD/6D..percaye tak? sila la percaya ye..
kalo tak percaye korang boleh pergi tgk sendiri..
3D dh biase tgk kan..ni 6D plak..huhuhu..mmg best..
wajib pergi ni..lepas tu boleh la lepak2 kat library tu baca buku okey..


boleh masok hanya 8 orang jer..if group ko ade 18 org pandai2 la divide ye..
price nak masok rm10 jer..tp masa ni kami dapat rm7 jer sbb kami dtg buat research pasal tempat ni..
untuk project multimedia tu la..s0 dapat la murah sikit..
suke lettew..




macam kanak2 riang dah...



cerita yg kitorang tgk 'Canyon Coaster'..
rasa mcm naik roller coaster jer..ngan angin kuat..mmg rasa la angin tu..
pastu kerusi gerak2..nasib tak terpelanting..(tu melampau)..
cuma xde percikan air, patutnye ade..tp dah kat library kan, karang basah kuyup plak baju..
s0, dia tak buat yg percik2 air tuh..
kalo ade mesti fun habis..hahaha..
brader yg jaga tu siap warning awal2 lagi kene jerit tyme kat dlm tu..
bukan ape, kalo ko tak jerit ko akan rasa pening2 sikit..s0, better ko jerit sepuas ati..
and aku p0n jerit sepuas ati..
mmg puas ati lepas keluar tu..
hmmm, if weekend korang takde plan buat ape2 and b0ring duduk kat umah,
korang datang la library tun uda ni..
mcm2 ade kat sini..
tak tipu okeh..gym p0n ada..sure tak menyesal datang..
eh, mcm promote plak..
hahaha
(^_^)



12 comments:

  1. uish!! rase nak g lah...


    t boleh la echa bawak ejam ea? ehehe
    kita date sama2.. :P

    ReplyDelete
  2. ejam: boleh jer..6D memang best..rugi kalo tak pi..

    ReplyDelete
  3. fid: bukan semua tempat de 6D kan..pegi2..

    ReplyDelete
  4. wah nampak tertarik dan menarik!!
    berapa tiket nie acha?

    btw, tenks like pic jannah yea :)
    appreciate sesangat

    ReplyDelete
  5. cik jannah: tiket 6D theater tu rm10..mmg menarik p0n, nnty acha nak pi lagi..:)

    ReplyDelete
  6. salam pekenalan :)

    wahhhhhhhhhhhh seronok jugak kalau ke sini ..tapi umi memang tak pat gi laa ..sebab jauh ..sob2 ..

    ReplyDelete
  7. Tak tau la pulek ada benda cenggini. hehe. Leh lah jln2 nanti.

    ReplyDelete
  8. umi: salam perkenalan..kalau datang shah alam singgah2 la..


    ejam: boleh jer..tp tunggu kerja dulu la..hahaha

    ReplyDelete
  9. garner: tu la ko..anime je ko taw..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...