01 March 2012

5 Project...TERBAIK...

dah masok bulan 3...
ALAMAK.......lagi 3 weeks nak FINAL EXAM..
giler la cmnih..1 hape pon tak study lagi..
ngan quiz, midterm yg lecturer blom buat..
tu blom masok project..every semester ade project..
minggu ni plak lecturer baru start bg tajok project..huh..
kumpul2 semua ade 5 project nak kene submit..
TERBAEK la kan..bukan 1 @ 2..tp 5 tuh...giler kentang..
semua nak kene settle lagi 2 weeks..
actually, tak sampai 2 weeks pon..
matik la cmni..

banyak benda nak kene settle nih..
nak bercinta p0n tak sempat..
aiyoooo...

makin dekat nak Final Exam ni makin stress plak..
picture kat bawah ni mmg kene sangat2 dgn aku..



lepas ni kalau aku tak hupdate tu taw2 la ye..
sedang bertungkus lumus la tu menyiapkan project...
wish me luck ye..
thanks..=)




6 comments:

  1. dah2 g wat keje sane. kang 5 projek terbaik tu tak dapat siap pulak. hehe :)

    ReplyDelete
  2. owh akak lg 3 minggu nk final exam. . tp sye lg 3 minggu resault nk kuar, tgah cuak. .hee^^

    btw good luck ye kak :)

    ReplyDelete
  3. syamira: good luck to you too..hihihi...

    ReplyDelete
  4. goodluck cik acha... :)
    buat yang terbaik... dapatkan DL.. :)

    ReplyDelete
  5. ejam: thanks..DL? dlm mimpi jer kot mampu dapat

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...