13 April 2012

dah tengok Battleship



lama tak hupdate pasal movie..
semalam aku last payperrrrrrr.....
and ofkos la harus keluar berjimba dgn kawan2..
oleh kerana dh lama tak tgk wayang, so semangat nak tgk wayang tu tinggi..
lepas abis paper terus siap2 nak kuar gi berjimba...

movie yg aku tgk: Battleship..

ramai ckp citer ni best..s0,decide la tgk..mmg best..
kalo tgk in 3D citer ni mesti lagi best effect dia..
aku ni jenis tak suke tgk citer lawan2 ni..tp kalo manusia lawan alien aku suke tgk..
s0, cerita ni aku suka..puas hati..
ade jugak la part2 yg macam pelik, tak logik, tergantung..tp tu semua kicik punye hal..
jalan cerita dia dh bagus, effect 3D p0n mantop..s0, part yg lemah2 tu berjaya dikaburi..
kalau tak best tak kan la seat penuh plak kan..sampai depan2 p0n orang nak tgk..mendongak la ko..naseb aku dapat seat tengah...huhuhu



Taylor Kitsch sebagai Alex Hooper..ensem jugak dia..huhu




suke watak Rihanna dlm citer ni..sempoi sangat dia..and tak kekok p0n dia berlakon wp0n 1st time blakon..hollywood la katekan..thumb up..



cerita ni mmg wajib tgk..tak rugi p0n..4/5 star..(^_,^)

1 comment:

  1. bestnye dapat tengok...
    kai x berkesempatan nk tengok lagi...

    - encikkai.com -

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...