03 April 2012

Hadapi Dengan Senyuman



dengar Awi Rafael nyanyi lagu ni baru terasa lagu ni best rupenya..
thumbs up la dekat Awi..
awesome sangat kamu bawak lagu ni..

okehhh, saya mula minat Awi Rafael after dia nyanyi lagu ni..=)

8 comments:

  1. stju yg lagu ni nice..
    nway,done follow u dear..hit me back if sudi k..:)

    ReplyDelete
  2. wa tengah sedih tapi wa harus hadapi dgn senyuman :)

    ReplyDelete
  3. besh ok lagu ni... baru pertama kali dgr. ehehe

    ReplyDelete
  4. i rase i dah comment pagi tagi, i pun tak sure i comment apa. ehehe...
    so nak comment lagi skali leh? ehehe...


    i rase awi ni nyanyi mcm menghayati sikit. besh lagu ni. die bawak lagi paham maksud die. kan? :)

    ReplyDelete
  5. best sangat dengar awi nyanyi..sampai dh hafal dh lagu ni..;)

    ReplyDelete
  6. tu je die reply comment? cheh~ ehehe

    ReplyDelete
  7. xpenah dengar pon...hewhewhew

    ReplyDelete
  8. ejam: sory2 smlm singgah kejap je kat blog..ter 'reply' sikit jer..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...