08 April 2012

semua orang suka pujian..


sape yang tak suka pada pujian kan..
everyone p0n suke kalo dipuji..
lagi2 kalo pujian tu ikhlas..

kelmarin kena present project untuk Analysis and Design of Algorithm..
present minggu final exam..mmg stress la kan..mane nak study untuk exam, mane nak study untuk presentation..tp alhamdulillah semuanya ok..
lecturer siap puji lagi dia suke dgn presentation aku ngan mmbe aku..
1st group ngan 2nd group dia comment group tu tak yakin..
aku 3rd group and dia kate dia suke sangat dgn ape yg kami present..
slide yg kami buat p0n kemas and smooth..everything very good la dia kate..
aku ngan mmbe dah kembang kempis kat depan tu, bile dia puji cmtu..
wahhhh, bangga kejap..siap dapat tepukan lagi kan..=)

keyakinan tu perlu bile kite nak buat presentation..
for sure la akan rase gugup..serious aku gugup tyme present tuh..
sape yg tak gugup kan kene present kat depan and explain pasal project kite..



alhamdulillah membe p0n mcm paham je dengan ape yg kami explain..itu yg penting kan..
fuhhh lega semua presentation dah settle..



note: berbaloi la mata ku jadi seperti mata panda..hahaha..(@_@)


gambar tiada kaitan dgn entry


me with my BFF..


dh puas melantak steamboat..muka happy..

3 comments:

  1. amboih baru di puji sikit trus update belog.. ehehe....

    so kire ok la ea present tu?
    aritu kata nak blanja kalu present cun... bila? ehehe

    ReplyDelete
  2. lecturer kate okey, okey la kot..

    yeke ade ckp nak blanje bila present cun..bile eh?

    ReplyDelete
  3. ade aritu, msg i, haa.. lupe letteww... ehehe... kata nak blanja pizza.. :D

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...