18 May 2012

D.I.Y


lama rasa nya tak online kat lappy..
s0, blog sedikit terabai la..eh, bukan sikit, banyak kot terabai..

sorry blog terchenta lama tak update kamu..
sampai anniversary blog sendirik p0n aku tak ingat..
kejam punyer owner blog kan...

kebelakangan ni sedikit bz..dgn esaimen nye..
hohoho..alasan, padahal assignment banyak mane jer..
okey, saya bizi sbb kne kerah buat hantaran utk my Big Brother...
dia mau tunang..s0, adik dia yg terchenta ni la di suruh buat hantaran dia..
siyes, aku tak reti beb....sangat2..
tp dh abg suruh, kena la buat kan..nk tempah mcm mahai..better buat sendiri..
mane yg mampu la kan..

bila dapat kat tangan aku yg TAK berseni ni..
inilah jadi nya...
hahaha





amacam?? okey ke tak okey??
pass tak buat hantaran sendirik..heeeee
aku de tunjuk kat a few friend..
diorang kata cantik..hehe..
ke diorang nak sedap kan hati aku jer..
huhuhu..


okey la, nnty ku update lagi pict hantaran yg lain2

3 comments:

  1. untuk beginner yg baru belajar....cantik..=)

    ReplyDelete
  2. cantik sangat...even baru 1st time..tapi hasilnyer not bad=)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...