20 May 2012

muka dia saja




sekarang sudah jatuh cinta dengan mamat korea ni..
kat lappy muka dia, on fb muka dia, on twitter p0n muka dia..
nasib kat blog ni tak letak gambar dia besau2 jadik header..
kalau tak lagi meroyan..
hahaha..

mamat korea yg berjaya buat aku jatuh cinta sama dia ialah Kim Jae Joong..
ohhh abg Jae Joong...hahaha..gedix giler..
siap date lagi dengan dia setiap hari sabtu..
ko hadoooo...
hahaha..date depan tv je p0ng..dia blakon cerita Protect The Boss..
ensem kan dia..jambu giler..

-jadi cover photo kat fb-

-jadi desktop background-

-jadi background twitter-


see, semua nak muka dia kan...
tunggu la bila aku dh BOSAN dengan dia nnti baru aku tukar pict lain..hahaha..



p/s: sekarang twitter aku tak buat private..s0, sape nak follow sila la follow ye sblm di private kan balik..
hahaha..poyo je bajet retis ke ada org nak follow..



No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...