28 May 2012

tinggal 3 minggu je lagi



blog ni mcm dh lama je tak update..
background p0n dh lama aku tak tukar..
kemalasan la..sorry la ye readers..puiii mcm ada readers nak baca..haha
ni pon tataw nak update pasal apa..
malas nak type panjang2...
hahaha..

tinggal lagi 3 weeks nak final exam..
aku rasa mcm baru kejap je final..ni dah nak final exam lagi..
aduyaiii stress jawab paper semester lepas p0n tak hilang lagi ni..
semester pendek la katakan, cepat jer masa berlalu kan..
tup2 dah nak bulan 6..tup2 aku dh nak abis blaja..tup2 dah nak kawen..opssss...
huhuhu...

exam week start 25/6...lama lagi kan..huhuhu..



purple dan saya tak boleh dipisahkan..hahaha..


4 comments:

  1. 2minggu lg wa nak kena balik melaka dh uwaaa tak mau tak mau

    ReplyDelete
  2. gud luck on ur exam dear do ur best k!

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...