11 July 2012

Wedding Rodiyah & Azizul



tahun 2012 ni ramai mmber yg kawin..
tp tak semua aku dapat attend sbb clashing dgn hal lain..
terkilan je rasa bila mmber kawan aku tak pat pegi..tp ada hal kan nak buat cmne..
s0, bila dapat kad dari Rodiyah terus tgk tarikh..okey, dah start cuti semester..
and takde hal apa boleh la pergi..hehe..seronoknya..
seronok sbb mesti dapat jumpa member2 lama kan..
lama pulak tak jumpe mereka kan..


harus la bergambar dulu sblm pergi..
aku pergi ngan adik2 aku..kat sana nnti baru jumpe mmbe2..


tema: merah hitam..
memang nmpk cantik la sbb kulit rodiyah putih, mmg berseri2 dia..


member2 sekolah..
bila dah ramai2 cmni memang meriah la..aku rasa kami yg kecoh kat sana.

soalan wajib masing: ko bila lagi??
jawapan standard masing: after ko la..

mcm nervous je Rodiyah..nmpk sangat muka nervous nye..

amik ko beramai2 kami naik pelamin tu..kata nak tangkap gmbr dgn pengantin..
kamera pulak banyak..s0, xtaw nak pandang yg mana satu..
tp masing2 tetap comel..jgn risau..

amik berkat sikit dengan pengantin sblm balik..
hahaha..


Selamat Pengantin Baru Rodiyah &Azizul..
semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

okey, itu saja untuk entri kali ni..
bubye....



note: *** ada sorang mmber ni perasantan betol..
dia ingat aku update TL twitter tuju kat dia agaknya..
hishhh perasannye..




4 comments:

  1. sume dah nak kawen...
    i bila gamaknye ye.. haihhh

    ReplyDelete
  2. ejam: u bile? jgn lupa jemput..huhuhu

    ReplyDelete
  3. berseri seri pengantin...merah membara disinggahsana...
    tahniah dari remy.....

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...