27 August 2012

last semester...


orang lain sibuk2 update entri raya..
aku sibuk nak update entri pasal last semester..
ala, next entri nnti baru cerita pasal raya ok..
kata raya sebulan..watpe nak update awal2 kan..
relax2 sap kok lu..=)

now, aku dh masok semester baru..
last semester ni..aku berjaya jugak smpai ke semester terakhir...
fuhhhh mcm penat je belajar ni kan...
6 tahun belajar akhir nak abis dah..(diploma 3 tahun + degree 3 tahun)
*** kalau kawin ni anak dh 3 dh..hehe

sem last ni aku hanya bawak 3 subject je..
dah itu je p0n yg tinggal...yg lain dah amik awal2 dah..
s0, semester ni aku amik Mobile Programming, Computer and Network Security & IT Project Management..
untuk batch aku takde Final Year Project..hehehe..terus gi Latihan Industri..
xyah la pening2 kepala pk nak buat system ape ntok FYP..

insyaAllah bulan 12 ni aku habis..
doa2 kan semoga semua berjalan lancar ye..
lepas ni boleh la carik kerja + carik calon sekali..
hehe..


testing upload satu pict raya...
hehe..muka gumbira sbb still dapat duit raya..
 i student maaa..





No comments:

Post a Comment

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...