09 August 2012

Setia City Mall & Papa John's




smlm plan nak keluar carik seluar..
nak turun kl rasa malas pulak sbb baru turun TS aritu..
s0, gi dekat2 je la..mula2 ingat nak pi OU..tp tak jadi pi Setia City Mall je la..
saja nak terjah Setia City..tak pernah pi lagi..tempat ni baru lagi, s0 orang tak ramai la..
pastu banyak kedai baju yg best2..ada uniqlo, brands outlet, padini, zara, nichii, f.0.s, mango, trio dan banyak lagi la..kedai makan pon banyak yg best..ada TGIF,PapaJohn's, SecretRecipe, Tony Romas, Seoul Garden, Delicious..mcm2 lagi la kedai ada..banyak pilihan..

tak ramai pon orang..sbb weekdays kot..

iftar di Papa John's..saja mau try

-Me-
adik saya - Mas
adik saya jugak-ririn aiza

Chicken Alfredo..saya punya..
sangat creamy ye..sapa2 yg suka creamy wajib try ni..


Papa Baked Special..ni ririn aieza punya..pon sedap jugak..

beef ball bolognaise..ni Mas punya..

pizza pe ntah..lupa nama..not bad..

cheesestick..sangat sedappp..saya suka..

total...service tax 10%..nasib la service dia excellent..


*** mcm mane adik2 ku kenyang tak saya belanja..

next tyme boleh la datang sini lagi..nak try Seoul Garden pulak..Tony Romas pon okey jugak kan..
suka pegi sini sbb ada Chatime..wajib beli kalau datang..hehehe.. ohhh, surau kat Setia City Mall sangat besar ye..besttt..
yg tak best kat sini line telefon kejap ada kejap takde..huhuhu..kbaii.

2 comments:

  1. sedapnyer pasta2 tu... creamy dan so melekit....

    ReplyDelete
  2. sedap kan..nanty bole mkan lagi..kat tmpat yg lagi mahal..muahahaha

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...