04 January 2011

1st entri 2011


tup..tup..tup..
dah 2011...cam x sedar je dah 2011..

agak lambat la nak hupdate blog time 1.1.11....
aku tgk berdoyon-doyon org update time 1.1.11..
aku relax je..malas nak kecoh2 ni..
tak excited betol la aku ni kan..hahaha..

so, ni la 1st entri aku tahun 2011..
pe azam aku tahun ni???
jeng..jeng..jeng...

azam nak carik bf baru..leh x???
hahaha..ngokngek la azam aku..ntah ape2 la kan..
acah je la...xkan la azam aku tu kan..mmg cam hape la kan..
carik bf bile2 pon bleh kan..wakaka..

banyak sangat azam aku tahun ni..
tp salah satunye ialah nak naek kan pointer...
dan jadi lebih baek dari tahun2 lepas..
eh, bukan ni azam tiap2 tahun ke???? teehee...=D
azam aku yang laen tuh biar la rahsia ye..hahaha..

btw, aku doakan smoga korang2 (sape2 je la) success dalam kerjaya dan kehidupan korang..
peace..

note: project + assignment sangat banyak..s0, mmg akan jarang la nak hupdate2 blog ni..
sorry to say la kat sape2 yang bace blog buruk aku ni..entri baru jarang nak ado..huhuhu




3 comments:

  1. haha tahun baru serba baru echa..baru gempak..BF pon mesti baru k..kikikiki =)

    ReplyDelete
  2. hahaha..BF pon kene baru ye..kalo camtu tiap2 tahun la kene tukar..wakaka..

    ReplyDelete
  3. aku prktikal kt PNB(Permodalan Nasional Berhad)..
    tgh2 alam..abislah duit aku mengalir cm air ler nanti..huhu

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...