18 January 2011

terima kasih awak...ensem..


ari sabtu lepas aku pergi membazirkan dwit...
syiok ma membazirkan dwit..hahaha..
g membazirkan dwit dkt sunway...
mmg banyak pembaziran la kan..
macam ayer je dwit kuar..

lebih RM300 ++ la aku abiskan beli perfume ngan baju..
haha..sakan betol mmbazirkan dwit..

ari sabtu confirm2 la ramai gila babi orang kat sunway..
sampai parking pon mmg susah..seb baek aku mai awal..
so senang la park banyak kosong time tuh...
tapi bile nak balik omak ai..p0nuh...
sampai tmpat x leh park pon org park..
s0, bile nak kuarkan kete kene amik side skit..
yelah, bahagian2 tepi yang xleh park pon diorang nak park...
aiyooooooooo..choi la...
naseb baek aku ni mahir..k0n0n..

time nak reverse tu aku amik la side skit..
dengan SEMPIT belakang tu..
susah kot, kete aku dah la b0nt0t nye besar..(bontot kete okeh)
kalo kete kecik xpe la..
pastu aku pandang side mirror..
ade mamat ensem ngah terpacak kat blakang kete aku..
sambil senyum2 lak tuh..=)
ingtkan ape..rupe2nye mau tolong aku..
wah..sangat baek ye anda..
xpe la bang saya terer kot reverse bile sempit2 cmni....wakaka..
tp dye nak tolong gak...
baek kot..ingtkan chinese..rupenye malay..
putih..oh ensem nye........



TERIMA KASEH AWAK......



3 comments:

  1. sbb mamat tu nmpk ank dara yg cun ni drive sbb tulah dia tlg..dgn hrpn anak dara yg cun ni pas phone number kat dia.HAHA...

    ayu malas nak login lagi sbb intenet lembab nak mamps! ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha..yeke cik ayu..
    dah jadi silent reader aku dah ye..
    ape ni internet lembab..kate dok KL..xkan slow kot..

    ReplyDelete
  3. wahhhh...pastu kak???xan habis kat situ je kotttt..???xturunkan cermin say thnks..ehem ehem sikit...:)

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...