21 January 2011

satu sem ade 3 project



sambil2 tunggu mmbe msg nak wat proposal kite update blog dulu...
huhuhu..sempat lagi kan..

semester ni banyak sangat keje..project je dah de 3..
1 project yang carik9 company tuh..
2 lagi system project..
terbaek kan banyak keje..

tu blom masok lagi task baru lecturer aku bg..
kene berlakon..giler ar..
pastu lakonan tu dye akan upload kat youtube..
malu la oiii upload youtube..
glamer nnty muke mak...hahaha..

yang kne wat system plak aku satu group ngan international student kelas aku..
gasak la nak speaking sama dye..hahaha..
seb baek la dye okey..

kesimpulannye: ceh, de kesimpulan plak huhuhu..semester ni aku BUSY!!!!!
tp......busy aku pon sempat lagi shopping and tgk movie..
bagus x bagus..hahaha..


-pict xde kaitan ngan entri..tyme ni ngah jem dpn sunway..sempat lagi snap..
=p


4 comments:

  1. eleh...sikit jer tu ;p
    kawan saya ni kan pintar..setakat 3 project tu sap sap soi la kan...hehe..

    selamat berjuang hey kawan!

    ReplyDelete
  2. wahh upload kat youtube.. nnt bg link!!

    ReplyDelete
  3. ayu: sikit ang cakap...
    PINTAR ke aku??? adoi ni pon banyak dugaan nak siapkan 3 project tuh..

    ReplyDelete
  4. pais: mau link ye????...
    weks..xmau bagi..hihihi..

    ReplyDelete

jgn malu jgn segan ye...
leave ur comment okey...
peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...